Wednesday, September 15, 2010

Salam Aidilfitri Buat Semua..


Assalamualaikum..

Rasanya belum terlewat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada sahabat2 dan pengunjung. Mana2 yang tersilap tutur kata dan
perbuatan secara tidak disedari, mohon maaf banyak-banyak dan harap tidak disimpan di dalam hati.

Kalau nak diceritakan perjalanan sebelum nak raya memang lah banyak. Apapun, alhamdulillah tahun ni aku masih lagi dapat beraya dengan sempurna. Dapat berhimpun bersama-sama dengan ahli keluarga. Complete siap dapat ambil gambar semua ahli keluarga. Syukur alhamdulillah.

Dalam sibuk2 kita beraya.. jangan sesekali lupa dengan mereka di luar sana yang serba kekurangan. Kalau ada rezeki lebih, tolonglah dengan seikhlas yan
g mampu, dari kita duduk mengata tentang kekurangan dan kemiskinan orang lain. Bila kita tidak pernah merasa keadaan tersebut, maka mulut kita senang2 berkata. Allah Maha Berkuasa..Dia boleh beri rezeki dengan cepat, dan Dia juga boleh tarik rezeki sepantas mungkin. Bersedialah dengan apa jua kemungkinan. Oleh itu, sentiasalah bersyukur dengan apa yang dikurniakan (untuk diri sendiri juga)..

"Bergambar bersama keluarga pada 2 Syawal 1431 Hijrah..semua ada..sukanya saya"

Apapun, adalah sedikit sebanyak gambar keluarga yang sempat diambil pada 2 Syawal 1431 Hijrah. Masa 1 Syawal tu ke rumah nenek. Abang yang kedua giliran beraya ke rumah mertua tahun ni. Masa raya kedua tu, sempat lah juga culik sekejap untuk bergambar bersama..:D.


"Slideshow gambar family pada hari raya aidilfitri 1431 Hijrah"

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails