Thursday, October 21, 2010

Thanks a lot..my dearest frens

Assalamualaikum..

Lama dah rupanya tak tulis blog. Lagi sedih, boleh tak aku lupa url address blog aku sendiri..?? Aduhai...memang banyak makan semut sungguh...Pepun, bz sedikit kebelakangan ni. x tahu nak story apa. Lagipun cerita banyak pasal kerja.. tak best kalau dibaca. Actually aku masih di ofis..skrg kul 6.51 pm. ingat nak balik, tapi tgk dah nak maghrib..baik maghrib di sini dulu..kang terkejar2 pulak.. then boleh terus pergi gym..

Aku nak berterima kasih dengan Iwar,Bad, Reza dan Naz yang sanggup berkongsi kesusahan ketika aku ada perkara nak diceritakan. Dari menjadi pendengar setiap masalah, hinggalah sampai bantuan kewangan..hik hik. Alhamdulillah, aku bangga dapat sahabat yang jujur macam kalian. Aku appreciate sangat. Aku doakan mudah mudahan kalian semua dilimpahkan rezeki oleh Allah SWT dan dipermudahkan segala urusan di dunia ni. Kenapa yer tetiba aku nak terima kasih?? Jeng jeng jeng...Sebabnya, aku memang perlu cakap ler bai.. :D. Tak semua orang boleh lihat kesusahan seseorang sebagai kesusahan diri sendiri juga, namun mereka semua ada ciri-ciri tersebut.. Dalam erti kata lain, u jump i jump mcm tuh.. itu adalah ciri teman terbaik selain dia mempercayai diri kita (boleh tak ayat buku motivasi??)..

Maybe dorang tak tahu nama dorang naik dalam blog aku yang tak berapa glamer ni (x glamer pun..hihi)... sebabnya, dorg pun tak tahu aku ada blog..boleh macam tu?? ahaha.. Anyway, Banyak aku nak taip sebenarnya, tapi bimbang jadi novel terus.. memang akan melalut. x suker..

Btw, thanks a lot juga kepada sahabatku en zainizam..walaupun kamu ni kkdg mentel..tapi u are always behind me..:)

orait..it's time to pray..dah kul 7.30 dah pun..till then, wsalam...:)

mattkic

p/s : kita dengar lagu Maher Zain.. best lagu ni walaupun takde kaitan dengan cerita aku di atas..:)


3 comments:

  1. mad noo, ayat ko ala2 artis la.aku suke.hehehe

    ReplyDelete
  2. Ahaha.. Aku kontrol supaya x merapu banyakk.. Huhu

    ReplyDelete
  3. mad noor, awat lama x update blog?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails